torstai 16. elokuuta 2018

Kohta lähtee!


Mahtavaa, enää vajaa kaksi viikkoa ja pääsemme vastaanottamaan teitä uusia elbaaneja riveihimme! Jos teitä aloittavia jännittää, voin ainakin omasta puolestani sanoa, että niin meitä ”kokeneempiakin”. Tämä jännitys toki on vain ja ainoastaan sellaista hyvää jännitystä. Sellaista, joka motivoi meitä tekemään opintojenne aloittamisesta helppoa ja mukavaa sekä valmistaa meidät toivottamaan lämpimästi tervetulleeksi kaikki uudet Elba-perheemme jäsenet.
Kesäkokouksessamme heinäkuussa saimme kaikelta syömiseltämme ja auringossa lojumiseltamme paljon suunniteltua tulevaa syksyä ja tietenkin nyt ensimmäisenä koko homman käyntiin polkaisevia orientoivia päiviä.
Orientoivien päivien tarkoituksenahan on tietenkin tutustuttaa uudet opiskelijamme talon tapoihin, mutta ennen kaikkea luoda yhteenkuuluvuuden tunne jo heti alkuunsa, oppia tuntemaan sekä kanssanne nyt opintonsa aloittavia, että meitä vanhempia opiskelijoita. Osallistukaa ehdottomasti myös orientoivien iltaohjelmaan, ne ovat mitä parhain tapa päästä rennoissa tunnelmissa tekemään uusia tuttavuuksia.
Syksyhän pyörähtää käyntiin keskiviikkona 29.9., jolloin kevyen kouluun tutustumisen jälkeen päivä jatkuu Kupittaan puistossa perinteisten Puisto-olympialaisten merkeissä klo 18.00. Tuutoreidenne johdolla pääsette jo ensimmäisenä iltana ottamaan ensikosketuksen monista tulevista rastikierroksista, tätä on hyvä harjoitella jo ajoissa, monta kierrosta on edessä!
Torstaina pyörähdämme koko hallituksen voimin tervehtimässä tuoreita elbaanejamme ja illan agendana on kierrättää teidät osassa opiskelukaupunkimme tärkeimmistä kohteista, kun Kaupunkikierros starttaa koululta 18.00. Kierroksen päätepisteenä toimii iki-ihana opiskelijamekkamme Night Club Marilyn.
Perjantaina olemme varanneet aikaa laboratoriotakkien/haalareiden sovitukseen 12.15 alkavan rastikierroksen ohella, pitäähän teidän saada asiaan kuuluvat varusteet. Viikko huipentuu Turun insinööriopiskelijoiden opiskelijayhdistys Tio ry:n ja Turun rakennusalan opiskelijoiden killan TROK ry:n kanssa järjestettävään legendaarisen Beach Partyyn, jossa pienen ohjelman lisäksi on mahdollista saunoa ja uida. Bileet alkavat 17.00 Ruissalon Saaronniemessä.
Me opiskelijayhdistyksenä olemme olemassa teitä varten. Oli mitä tahansa kysyttävää, kommentoitavaa, risuja tai ruusuja; tulkaa poikkeamaan toimistolla, laittakaa sähköpostia, nykäiskää vaikka hihasta Lygasin jonossa, me kuuntelemme ja autamme parhaamme mukaan.
Ottakaa ilo irti viimeisistä lomapäivistä, kohta on aika aloittaa opiskelijaelämä, joka monen mielestä on yksi parhaimmista jaksoista ihmisen elämässä. Itse allekirjoitan tämän, olen näiden kuluneen kolmen vuoden aikana saanut ympärilleni valtavan määrän mahtavia uusia tuttavuuksia, joista monesta on myös tullut hyviä ystäviä. Suhteellisen pienenä opiskelijayhdistyksenä me Elbana todella olemme yhtä suurta perhettä, tervetuloa mukaan! 😊

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti