maanantai 4. helmikuuta 2019

Tarinoita Kanadasta, grande finale


Hei te kaikki lukijat!
Ensinnäkin, kiitos jälleen positiivisesta palautteesta, tässähän ihan punastuu. On taas aika kirjoittaa tarinoita ulkomailta. Vuorossa on trilogian kolmas, eli viimeinen osa (tiedän, kaikki hyvä loppuu aikanaan).
Tällä kertaa ajattelin raapustella hieman reissuista Toronton ulkopuolelle.

Niagara Falls
Rehellisesti sanottuna luulin ”nuorempana”, että nämä sijaitsivat Afrikassa… Noh, tulipahan todistettua tämä(kin) luulo vääräksi. Koulu järjesti monia päiväreissuja lähiseuduille ja tämä oli yksi niistä. Bussimatka olisi kestänyt noin puolitoista tuntia, mutta bussi hajosi noin 10 minuutin matkan jälkeen, joten matka-aika noin tuplaantui. Surkeasta alusta huolimatta loppumatka sujui ongelmitta, mutta turismi näkyi siellä selvästi. Niagara Fallsia kutsutaankin Torontossa pikku Vegasiksi: ihmiset menevät sinne viikonlopuksi pelailemaan ja juhlimaan. 

 

Roadtrip: Kingston, Ottawa, Montreal, Quebec
Teimme vaihtariporukan kanssa roadtripin Kanadan Thanksgiving-viikonloppuna kyseisiin kaupunkeihin. Meidän porukan lisäksi bussissa oli pelkästään aasialaisia ja reissu oli muutenkin erittäin hektinen pitkien välimatkojen, sekä rajoitetun ajan suhteen. Näimme kuitenkin paljon hienoja paikkoja ja hintakin oli erittäin opiskelijaystävällinen, joten erittäin hyvä reissu kaiken kaikkiaan! Pistän taas kuvia, jotten taas kirjoita liikaa.















New York
Noin puolentoistatunnin lentomatkan päässä sijaitsi kaikkien tuntema kaupunki, New York. Reissu oli melko lyhyt, neljä päivää, mutta käytimme sen tehokkaasti; kävelyä kertyi reilu 10 kilsaa joka päivä. Pääsin myös elämäni ensimmäiseen NHL-otteluun! Kuvia tuli noin tuhat, joten en kirjoittele tästä sen enempää.









Los Angeles
Tätä reissua odotin koko ajan enemmän ja enemmän, vaikka se tarkoittikin vaihdon loppumista. Suurimmat syyt siihen olivat jääkiekko (huuge Kings fan here) ja tietenkin lämpö. Jätin kämppikset (ainakin suurimman osan) Torontoon, joten pääsin sooloilemaan viimeisen viikkoni ulkomailla. Hostellinani oli Walk of Fame hostelli (sijainnin varmaan päättelettekin). Se oli oiva valinta, suositus hostellimajoituksesta tykkääville, jos sinne päin suuntaatte! Losissa sain myös yhden ”lifegoalin” suoritettua eli yllätys, yllätys LA Kingsin pelin katsominen. En usko, että olen koskaan jännittänyt mitään niin paljon Staples Centerille saapuessani. Losissa oli myös joku Venice beach jne., mutta ne nyt olivat sivuseikkoja edelliseen verrattuna. Kuvissa lisää, etten taas liikaa kirjoittele.
Laitan vielä lopuksi kuvan meidän vaihtarijengistä, joita ilman ei tämä reissu olisi ollut läheskään niin loistava. Thank you and good night!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti